Loading Events

Debatmøde om ansvarlig forskningsformidling

Videooptagelser af oplæg og efterfølgende debat kan findes her:
Oplæg
Debat

”Ny forskning viser øget risiko for bivirkninger ved.…” Sådan indledes mange nyhedsartikler om sundhed og lægemidler, og forskere spiller ofte en vigtig rolle som hovedkilde i historien.

I samarbejde med Lægemiddelstyrelsen har DSFEs bestyrelse arrangeret et eftermiddagsmøde om, hvordan myndigheder, læger og forskere kan samarbejde om den bedst mulige mediedækning af nye forskningsresultater. Mødet vil foregå i Lægemiddelstyrelsen (København) d. 1. oktober kl. 14.00-17.00.

Se invitation for nærmere information.
Tilmelding til selve mødet
Tilmelding foregår på mail til dkma@dkma.dk senest d. 25. september.

Online deltagelse
Online deltagelse i mødet kan ske her. Log ind som gæst med dit for- og efternavn (vil kunne ses af andre deltagere). Der vil være mulighed for at stille spørgsmål i chatten. Online spørgsmål vil blive besvaret i slutningen af hvert oplæg.

Vi anbefaler at man tester sin adgang til møderummet (Adobe Connect) inden mødet, samt at man undgår brug af wi-fi. Adobe virker bedst i Firefox eller Internet Explorer.
Mødet optages og link til optagelserne vil være tilgængelige på dkma.dk, dsfe.dk samt Facebook efterfølgende. Mødet vil desuden blive live streamet på lægemiddelstyrelsens Facebook side, som kan tilgås her.

I henhold til den nye persondataforordning gør vi online deltagere opmærksom på at mødet optages og offentliggøres efter mødet. Mødet kan følges anonymt (uden mulighed for at stille spørgsmål) på Facebook.